SPITALUL DE RECUPERARE BRADET

ANUNT: In conformitate cu ‘’Ordinul Comandantului Actiunii, Secretar de Stat, sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nr. 74527/23.03.2020 privind instituirea unor masuri necesare pentru limitarea raspandirii infectiei cu virusul SARS – Cov-2 la nivelul unitatilor sanitare publice si private’’, incepand cu data de 24.03.2020 se suspenda pe o perioada de 14 zile internarile programate pentru trimestrul al II-lea al anului in curs precum si consultatiile medicale in ambulatoriu, toate acestea urmand sa fie reluate la o data care se va stabili ulterior.
Spitalul de recuperare Bradet

MISIUNE , VIZIUNE , VALORI

 

MISIUNE

Misiunea Spitalului de Recuperare Brădet este  alinarea suferinței si redarea capacității funcționale pacienţilor cu afecţiuni locomotorii, posttraumatice, postoperatorii, și neurologice din intreaga țară.

 

VIZIUNE

Viziunea Spitalului de Recuperare Brădet este ca acesta să ofere cele mai bune și complexe servicii medicale de recuperare din zona de sud a țării. Deasemenea spitalul îşi propune să crească calitatea serviciilor sale medicale la nivelul aşteptărilor populaţiei, în concordanță cu standardele europene în domeniul asistenței medicale de recuperare.

 

VALORI

Valorile in care credem sunt: integritatea, transparența decizională, profesionalismul, spiritul de echipă, autodepășirea, corectitudinea, îmbunătățirea calității vieții.