Skip to content

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Spitalul de Recuperare Bradet isi ia angajamentul cu privire la protectia datelor personale, securitatea acestora, respectarea vietii personale si conformarea cu legislatia in vigoare in privinta datelor cu caracter personal.

Ce date personale colectam?

Pentru ca serviciile noastre sa se desfasoare intr-o buna maniera , avem nevoie de datele tale personale pentru a putea face programari in vederea internarii.Ele vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui formular.

Cand colectam date personale?
In momentul efectuarii unei solicitari in vederea programarii pentru internare pe site-ul http://spitalbradet.ro/,sunteti obligat sa introduceti datele personale pentru a putea fi programat in vederea internarii, astfel datele din acele formulare sunt transmise prin e-mail administratiei spitalului fara a fi stocate in alt mod. Consimtamantul prin completarea si trimiterea acestui formular,ne asigura ca ai fost de acord cu prelucrarea si stocarea datelor personale transmise.

Tipurile de date personale colectate:
Pentru ca programarea in vederea internarii sa fie realizabila, noi cei de la Spitalul de Recuperare Bradet avem nevoie de urmatoarele date:

– Nume/prenume
– Adresa
– Numar de telefon
– Adresa de e-mail
– Varsta

– Detalii internare (cu privire la medicul curant,conditii optionale de confort, perioada internarii)

Cat timp sunt stocate datele personale?
Interesul nostrul este de a furniza servicii de calitate pacientilor nostri, astfel datele personale sunt stocate atat timp cat ni se cere prin lege.

Cum sunt pastrate datele cu caracter personal?
Datele tale sunt pastrate in siguranta in casuta de e-mail a spitalului la care are acces doar administratia companiei. Ulterior, numarul de telefon este transmis medicului curant din cadrul Spitalului de Recuperare Bradet pentru a putea fi contactat (in termen de 15 zile lucratoare de la data depunerii solicitarii) pentru programare.

Traducere »