Spitalul de  Recuperare Brădet caută voluntari în profesia asistent medical balneofizioterapie ( B.F.T. )

Anunț

 

         Spitalul de  Recuperare Brădet, cu sediul în localitatea Brăduleț, sat Brădetu, județul Argeș, caută voluntari în profesia asistent medical balneofizioterapie ( B.F.T. ), activitatea urmând a se desfășura în cadrul Laboratorului de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul spitalului ; colaborarea dintre unitatea sanitară și viitorii voluntari se va realiza potrivit legislației în materie, respectiv  Legea nr. 78/ 2014, cu modificările și completările ulterioare,  privind reglementarea activităţii de voluntariat din România.

         Avantaje : desfășurarea activității într-un mediul de lucru profesionist, acumularea de experiență în domeniu, posibile oportunități de angajare pe viitor, pe durata perioadei activitatii de voluntariat,  precum  si la incheierea activitatii, spitalul, la cererea voluntarului, elibereaza un certificat de voluntariat la care este anexat un raport de activitate.

      Activitatea de voluntariat se considera experienta profesionala si/sau in specialitate, in functie de tipul activitatii, daca aceasta este realizata in domeniul studiilor absolvite.

 

      Relații suplimentare la tel. 0248/267.755 email office@spitalbradet.ro